Avārija Jaunciema gatvē: vīrietis uz sekundi iesnaužas un attopas grāvī (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija Jaunciema gatvē: vīrietis uz sekundi iesnaužas un attopas grāvī
Avārija Jaunciema gatvē: vīrietis uz sekundi iesnaužas un attopas grāvī Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tā dēvētais sekundes miegs kļuvis par autoavārijas cēloni Jaunciema gatvē. Tur kāds kungs uz acumirkli iesnaudies pie sava auto stūres, tas nobraucis no ceļa. Laimīgā kārtā Nissan Qashqai vadītājs avārijā necieta un pat patstāvīgi varēja izkļūt no auto, kurš ceļmalas krūmos gulēja uz sāniem.

Trešdienas pusdienlaikā Jaunciema posteņa glābēji pilnā ekipējumā izbrauca uz izsaukumu Jaunciema gatvē. Ugunsdzēsēji traucās palīgā ceļu policistiem, kuri tobrīd tikko bija piestājuši avārijas vietā.

Sākotnēji šķita, ka incidentā ir smagi ievainoti cilvēki un būs nepieciešama speciāla tehnika upuru atbrīvošanai, taču glābēji adresē ilgi neuzkavējās. Saprotot, ka automašīnā sēdēja tikai šoferis, turklāt viņš izkļuva no spēkrata paša spēkiem, sarkanā dienesta autocisterna pavisam drīz pameta negadījuma vietu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pusmūža vecuma vīrietis nonāca ārstu brigādes aprūpē, bet uz slimnīcu tā arī neaizbrauca, jo par savu veselības stāvokli mediķiem nesūdzējās.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vīrietis atzīst, ka pie stūres uz sekundi iesnaudies un šīs sekundes laikā auto nekontrolēti nobraucis vairākus metrus. Negadījuma vietā trešdien īslaicīgi tika ierobežota satiksme, jo automašīna vilkta ārā no grāvja un celta uz evakuatora.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu