Ceturtdien Liepājas ostā aizturēts meklēšanā esošs pilsonis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kuģis Liepājas ostā. Ilustratīvs attēls
Kuģis Liepājas ostā. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts robežsardzes amatpersonām Liepājas ostā izdevies aizturēt meklēšanā esošu Latvijas pilsoni, informēja Valsts robežsardzē.

Ceturtdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja septiņus likumpārkāpējus.

Veicot pasažieru un transportlīdzekļu sarakstu pārbaudi, Liepājas ostā konstatēts viens no Vācijas ieceļojošs Latvijas pilsonis, kurš bijis policijas meklēšanā. 1990.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un nodots Valsts policijas amatpersonām.

Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemnieks nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Savukārt Terehovas un Pāternieku robežkontroles punktā konstatēts viens Azerbaidžānas un viens Baltkrievijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Lietvedība administratīvā pārkāpuma lietās netika sākta.

Tāpat, veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti divām personām - vienam Lietuvas un vienam Igaunijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu