Igauņu pircēji sašutumā: nekustamo īpašumu attīstītājs lepna parka vietā rada neizteiksmīgu pagalmu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Endover Kinnisvara

Meklējot savu nākotnes īpašumu, ikviens kritiski izvērtēs vairākas nianses, un viens no būtiskākajiem izredzētā mājokļa meklēšanas parametriem būs pagalms un apkārtne. Tallinā kāds nekustamo īpašumu attīstītājs gaužām sagrāvis pircēju ekspektācijas un lepna parka vietā radījis visai necilu pagalmiņu. 

Ekskluzīvais jaunais projekts "Aurora Nova" tika pabeigts 2019. gadā, vēsta portāls "Postimees". Tolaik dzīvokļu pircēji uz pagalma iekārtojumu pievēra acis,  bet šogad, kad projekts ir pilnībā pabeigts un dzīvokļi teju izpirkti, ir jāsāk uzdot jautājumus - kur ir solītais pagalms? 

Igauņu nekustamo īpašumu attīstītājs "Endover" 2017. gadā, kad projekts atradās vien būvniecības stadijā, vēstīja, ka jaunos iedzīvotājus sagaida gleznains parks aiz loga - te atradīsies piknika zonas, plašs rotaļu laukums, līkumotas ietves, apstādījumi un grilēšanas zonas. Taču tā vietā iedzīvotāji tikuši pie gaužām lakoniska pagalma dizaina - smilšu laukuma ar šūpolēm un vienu slidkalniņu, uz kuru ved vienkārša taisna ietve. Portāls "Postimees" sazinājās ar nekustamo īpašumu attīstītāju, taču uzņēmums nepaskaidroja, kādēļ pagalms nav pabeigts. 

Reklaam vs tegelikkus (Aurora Nova, Haabersti, Tallinn) from r/Eesti
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu