Par transportlīdzekļu bojāšanu Ludzā aiztur iereibušu sievieti (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Pagājušās nedēļas beigās policijas darbinieki Ludzā aizturējuši sievieti, kura alkohola reibumā kādā daudzdzīvokļu māju pagalmā sabojāja vairākus transportlīdzekļus, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Saņemot informāciju, ka kādā no pilsētas daudzdzīvokļu māju pagalmiem ir bojātas vairākas automašīnas, notikuma vietā likumsargi konstatēja, ka sešām automašīnām ir radīti būtiski kaitējumi. Vairākiem transportlīdzekļiem bija izsisti priekšējie vai aizmugurējie stikli, vēl kādai automašīnai - bojāta virsbūve.

Foto: Valsts policija

Turpat notikuma vietā aizturēta arī iespējamā vainīgā persona - 1998.gadā dzimusi sieviete, kura bija alkohola reibumā. Sieviete savu vainu atzina un nožēloja izdarīto. Persona iepriekš nebija nonākusi policijas redzeslokā.

Sākti vairāki kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 185.panta 1.daļas par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu