"Lai jūs piemeklē karma": no Covid-19 miruša vīrieša nekrologā nosoda Trampu un cilvēkus, kas nevelk maskas (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

ASV Teksasas štata iedzīvotājs Deivids Nagijs pirms divām nedēļām nomira no Covid-19. Viņa sieva Steisija vīra nekrologā viņa vārdā asi nosodījusi valsts politiķus un Teksasas iedzīvotājus, kas nevalkā sejas maskas,  vēsta ASV raidorganizācija CNN. 

“Lai jūs visus piemeklē karma,” Deivida nekrologā raksta viņa sieva. Nekrologs publicēts nelielā Teksasas štata pilsētas Džefersonas laikrakstā. Šim laikrakstam nav savas tīmekļa vietnes, tomēr Steisijas Nagijas vēstījuma saturs vēlāk strauji izplatījies sociālajos tīklos. 

Devids Nagijs mira 79 gadu vecumā. 

“Ģimene uzskata, ka Deivida nāve bija bezjēdzīga. Ģimene tajā un citu [ no Covid-19] cilvēku nāvē vaino [ASV prezidentu Donaldu] Trampu,  [Teksasas štata gubernatoru Gregu] Abotu un visus pārējos politiķus, kas pandēmiju neuztvēra pietiekami nopietni, tā vietā vairāk rūpējoties par savu popularitāti, nevis cilvēku dzīvībām,” teikts nekrologā. 

Teksasas štatā līdz šim reģistrēti vairāk nekā 470 000 Covid-19 gadījumu - tas ir trešais lielākais skaits no visiem ASV štatiem. 

Deivids no slimības nomira jūlija beigās. 

“Deivs darīja visu, ko viņam vajadzēja darīt, bet jūs nedarījāt. Nokaunieties visi,“ sava vīra nekrologā rakstīja Steisija. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu