Motormuzejs Tērbatas vasaras ielā piedāvās lekcijas par velosipēda vēsturi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Vēsturisku velosipēdu fragmenti
Vēsturisku velosipēdu fragmenti Foto: Rīgas Motormuzejs

2020. gada 15. un 16. augustā no 11:00 līdz 16:00 Rīgas Motormuzejs viesosies Tērbatas vasaras ielā (pie Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas).

Apciemojot Motormuzeja pop-up izstādi, Tev būs iespēja iepazīties ar sešiem dažādu laiku un stilu velosipēdiem: Premier (parka trīsritenis), Augstrats, Russia Model 52 (A. Leutner & Co), Sport (Latvello), Straujā bulta (Ērenpreis) un Start Šosse Model 155-411. Tāpat interesenti varēs izmēģināt spēkus, minoties uz velosipēda ātruma simulatora.

Foto: Publicitātes foto

Abās dienās plkst. 12:00, 13:00 un 14:00 muzeja pedagoģe dalīsies ~15-20 minūšu stāstā par velosipēda rašanos, attīstību un drošību. Stāstīsim tā, lai interesanti un saprotami būtu arī mūsu mazākajiem viesiem. Stāsta klausītāju skaits tiks ierobežots līdz 15 personām, kuras lūgsim izmantot distancēti izvietotos krēslus

Foto: Rīgas Motormuzejs

Pasākuma apmeklētājus aicinām rūpēties par sev un apkārtējiem drošu viesošanos Tērbatas vasaras ielā. Cienīsim viens otru, ievērojot 2 metru distancēšanos, un atliksim viesošanos, ja jutīsim saslimšanas pazīmes.

Foto: Rīgas Motormuzejs

Minētie pasākuma laiki ir provizoriski un, ņemot vērā laikapstākļus un Tērbatas vasaras ielas apmeklējuma intensitāti, var mainīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu