No VL-TB/LNNK-LRA provizoriski lielāko atbalstu guvuši Cilinskis un Smiltēns

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Latvijas Reģionu apvienība" kopīgā saraksta reklāma Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām.
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Latvijas Reģionu apvienība" kopīgā saraksta reklāma Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām. Foto: Edijs Pālens/LETA

No nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Latvijas Reģionu apvienības saraksta lielāko atbalstu guvuši abi saraksta līderi - Einārs Cilinskis un Edvards Smiltēns, liecina Centrālās vēlēšanas komisijas (CVK) apkopotā informācija par 148 no 156 iecirkņiem.

Atbilstoši pašlaik apkopotajiem datiem par vēlētāju izdarītajiem plusiem un svītrojumiem no apvienotā saraksta Rīgas domē varētu iekļūtu arī Ieva Brante, Ieva Siliņa, Dainis Locis, Jurģis Klotiņš un Valdis Gavars.

Pavisam netālu aiz viņiem ir arī Ieva Holma, Edvards Ratnieks un Edgars Štelmahers, tādējādi, precizējot balsošanas rezultātus, var pamainīties arī Rīgas domē iekļuvušo deputātu sastāvs.

Visaktīvāk no šī sarakstā svītrota Brante, taču viņa saņēmusi arī daudz plusu, līdz ar to domē, visticamāk viņa būs ievēlēta. Pašlaik otrais pēc svītrojumu skaita ir Ratnieks, bet viņam seko abi saraksta līderi - Cilinskis un Smiltēns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu