Aktieris Āboliņš par prāvu summu pārdod savu volgu "Jāņunakts krāsā"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ss.com

Jo senāks auto, jo vairāk uzmanības tam jāvelta, ja gribi, lai tas turpinātu braukt nemainīgi labi. Tomēr aizņemtība un citi faktori aktierim Gundaram Āboliņam, ko daudzi vislabāk zina kā nerātno Uģi no kinofilmas Limuzīns Jāņu nakts krāsā, likuši spert "sāpīgu" soli un pārdot savu Jāņunakts krāsas volgu. "Mazliet apskaužu nākamo īpašnieku," mašīnas pārdošanas sludinājumā raksta aktieris.

Tīmekļa sludinājumā aktieris min, ka šobrīd iegādājams lielisks auto "Jānunakts krāsā" ar radošu biogrāfiju, labiem ciltsrakstiem un priekšzīmīgu uzvedību. Savā garajā mūžā auto ir pieredzējis daudz, pabijis pat Munameģī, tomēr pēdējos desmit gadus pa ziemu tas nekur nebrauc.

Lai gan automobilis ražots 1987.gadā un tam ir vēsturiskā spēkrata statuss, viss šajā volgā ir oriģināls; mainītas tikai riepas, ko rudenī varēs nomainīt pret komplektā iekļautām Gislaved radžotajām ziemas riepām uz "Latvijas" diskiem, akumulators un uzstādīts jauns sajūgs.

Tāpat automobilim ir mainīti sliekšņi un kreisās puses durvis, kas gan varētu būt saistīts ne tik daudz ar vecumu, kā ar elementu un sāls ietekmi uz metāla detaļām. Auto vienu reizi arī ticis pārkrāsots. 

"Ir jau žēl šķirties, bet nav vairs tie gadi un pietrūkst arī laika ar to "spēlēties". Mazliet apskaužu nākamo īpašnieku," sludinājumu nobeidz mašīnas pārdevējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu