Galkins uzfilmējis parodiju par Lukašenko un Putinu (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Krievu komiķis Maksims Galkins publicējis jaunu parodiju par aktuālajiem politiskajiem notikumiem, šoreiz iejūtoties Krievijas un Baltkrievijas līderu tēlos.

Sociālajā tīklā "Instagram" publicētajā rullītī Galkins ironizē par Lukašenko specdienestu "noklausīto" sarunu starp "Niku" un "Maiku", kuri apspriež Krievijas opozicionāra Alekseja Navaļnija saindēšanu. Sociālajos tīklos ieraksts tika plaši izsmiets, īpaši "rietumnieku" pietāte pret "cieto riekstu" Lukašenko.

Galkina spēlētais Lukašenko ar lepnumu paziņo Putinam, ka esot pārtvertas vēl citas sarunas, un prezentē "pierādījumus" - Navaļnija mīlestības apliecinājumus Putinam, Angelas Merkeles "šifrēto" ziņojumu, pasūtot picu, un kā Donalds Tramps pats sev stāsta, ka ir labākais ASV prezidents.

Parodijā Lukašenko Putinam stāsta, ka baltkrievi izgājuši ielās, lai viņu apsveiktu ar kārtējo ievēlēšanu, bet saucieni "ej prom" patiesībā esot adresēti 2020.gadam.

"Kas ļaudīm vairāk apriebies: Lukašenko vai 2020.gads?" viņš jautā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Galkins maijā izpelnījās atzinību par parodiju, kurā izspēlēja sarunu starp Putinu un Maskavas mēru Sergeju Sobjaņinu par Covid-19 ierobežojumiem.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu