Garkalnē no mājām aizbēguši haskiji nokož trīs sunīšus (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Kopš augusta beigām Garkalnes novadā ir nokosti trīs mazi sunīši; aizdomas, ka suņus nokoduši divi haskiji, kas pamanījušies aizmukt no mājām. Notikušo pašlaik izvērtē Pārtikas un veterinārais dienests, vēsta 4. studija. 

Alīna stāsta, ka ģimenes mīluli Baski atradusi guļam mirušu. "Viss atplēsts vaļā, nograuztas krūtis, kakls," stāsta Alīna. Pēc videonovērošanas kameras ierakstu noskatīšanās viņa saprata, ka suni nokoduši divi pagalmā iemaldījušies haskiji.

Atrast haskiju saimniekus izdevies ar sociālo tīklu palīdzību. Saimniece atsaukusies un atzinusi, ka viņas abi suņi tajā dienā bija aizskrējuši no mājām.

Pēc desmit dienām dubulta nelaime piemeklējusi kādu ģimeni Upesciemā, kuras divus Jorkšīras terjerus saimnieks atrada nokostus.

Ar iespējamo vaininieku haskiju īpašnieci ir runājušas abas ģimenes; viņa notikušo nožēlo, kā arī apgalvo, ka suņi izbēgt vairs nevarēs un abi tiks vesti pie kinologa.

PVD Ziemeļpierīgas pārvaldes vadītājs Mareks Samohvalovs norādīja, ka gadījumā, ja šīs situācijas būs pierādītas, PVD runās ar suņu saimniekiem.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu