Ušakovs: Dombrovski no "Saskaņas" izslēdza nevis par brīvdomāšanu, bet par nepamatotu muļķību (19)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs.
Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Saeimas deputātu Vjačeslavu Dombrovski no partijas "Saskaņa" un tās parlamenta frakcijas izslēdza nevis brīvdomāšanas, bet nepamatotas muļķības dēļ, izteicās "Saskaņas" domes priekšsēdētājs, Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs.

Ušakovs uzskata, ka Dombrovskim partijā "Saskaņa"' tika dotas visas iespējas un resursi, lai īstenotu visdažādākās pārmaiņas, reformas un transformācijas.

"Godīgi, nevienam no jaunajiem, ne arī vecajiem "Saskaņas" biedriem nav bijis tāds atbalsts partijas iekšienē kā Slavam. Uz rokām ienesa un tālāk uz rokām arī nēsāja. Bet

visus savus talantus un laiku Slava tērēja tam, lai pierādītu apkārtējiem, ka viņš ir "krutāks" par Jāni Urbanoviču," pauda politiķis.

Ušakovs pieļāva, ka Dombrovska mērķis droši vien bijis dziļi cēls, taču "savu varenību var pierādīt tikai ar darbiem, nevis ar nemitīgu akadēmisku pļāpāšanu par tēmu - vai ir dzīvība uz Marsa".

"Būsim atklāti, Urbanovičs vienmēr ir bijis slavens ar savām pacietības spējām. Tomēr arī tās nespēja glābt. Vjačeslavu no partijas izslēdza ne par brīvdomāšanu vai neatkarību. Slaviku no partijas izslēdza par nemotivētu un nepamatotu muļķību," izteicās Ušakovs.

Kā ziņots, partijas "Saskaņa" Saeimas frakcija trešdien no savām rindām izslēdza otrdien no partijas izslēgtos Saeimas deputātus Dombrovski un Ļubovu Švecovu. Līdz ar abu deputātu izslēgšanu no frakcijas, "Saskaņa" parlamentā attiecīgi zaudēs divas balsis.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu