Lūsis komentē ⟩ Kā es nomiru no sejas maskas valkāšanas (67)

Toms Lūsis
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Toms Lūsis

Saskaņā ar valdības lēmumu no 7. oktobra sabiedriskajā transportā obligāti jālieto sejas maskas. Kamēr daļa sabiedrības pret jaunajiem ierobežojumiem izturas saprotoši, alternatīvi apdāvinātākie meklē arvien jaunas sazvērestības teorijas un uzskata, ka šis ir kārtējais “varas kliķes” solis cilvēku piespiedu vakcinācijas sākšanai.

Piespiedu vakcinācija, protams, paredzēta tikai tāpēc, lai ar potes palīdzību varētu cilvēkos ievietot čipus, ar kuriem visus varēs izsekot 24 stundas diennaktī. Tas nekas, ka to pašu var paveikt arī ar mobilo telefonu palīdzību, kurus visi nēsā līdzi brīvprātīgi, bet nu – tie čipi tomēr... 

Likumsakarīgi, ka ar šādu viedokli arī šoreiz izcēlās tie paši censoņi, kas jau iepriekš priecējuši apkārtējos ar netradicionālu skatījumu dažādu jautājumu komentēšanā. Tā, piemēram, nebija nekādu pārsteigumu, kad tūrisma aģentūras “Impro ceļojumi” oficiālajā twitter kontā parādījās atbildes ieraksts Veselības ministrei Viņķelei: “Maska (uzpurnis) nogalina cilvēku pašcieņu un neko nepasargā, tā ir tikai Jūsu PR akcija, kam nav nekāda sakara ar rūpēm par cilvēku veselību, tieši otrādi.”

Lieki piebilst, ka nākotnē cilvēku pašcieņu drīzāk nogalinās šīs tūrfirmas pakalpojumu izmantošana.

Arī Jāņa “Atmiņa sūdens” Pļaviņa “ziņu portāla” komentārs nebija ilgi jāgaida: “Maskas sabiedriskajā transportā bija obligātas apmēram mēnesi arī iepriekšējā vīrusa afēras cēlienā. Toreiz varēja vērot skaidru tendenci, ka, neskatoties uz to obligātumu, tās vidēji lietoja tikai 10-20% pasažieru. Tas nozīmē, ka cilvēki paši ir pietiekami izglītoti un izprot masku nēsāšanas bezjēdzīgumu.” Nesaistīti: pērn policijas reidos tika pieķerti 3733 vadītāji, kuri pie stūres sēdušies reibumā. Tas nozīmē, ka cilvēki paši ir pietiekami izglītoti un saprot, ka braukt pālī ir pilnīgi normāli.

Tomēr pats labākais, ko līdz šim esmu lasījis masku lietošanas kontekstā, ir kāda Aivja Vasiļevska komentārs. Rūdītāko interneta lietotāju redzeslokā viņš, iespējams, jau būs nonācis, pateicoties savai kaislīgajai cīņai pret 5G un vakcīnām, kā arī Sorosu un Geitsu atmaskojošiem rakstiem, tomēr šoreiz Aivis pārspējis pats sevi un ar viņa ierakstu nekritiski dalījušies jau vairāki simti interneta lietotāju: 

“Ir jāsaprot maskas dziļākā būtība. Maskas tradicionāli tikušas pielietotas visa veida okultajos rituālos. Starp visām citām nozīmēm, aizklājot seju ar masku, cilvēks demonstrē padevību kaut kādam spēkam. (..) Līdz ar to, šī masku nēsāšana būtībā ir globāla mēroga rituāls, kura nozīme ir pārveidot šo vērtību sistēmu un zemapziņā iekodēt cilvēkiem, ka pasaule vairs nav tāda, kā bija un nekad vairs nebūs. Tā ir iniciācija Jaunajā pasaules kārtībā un vienlaicīgi personas transformācija, lai cilvēks var tajā iekļauties.

Jo cilvēks maskā, tas vairs nav tas, kas viņš bija – viņš ir pazemots un jaunajā hierarhijā ieskaitīts kā vergs.

Tā ir psiholoģiska statusa izmainīšana dziļi zemapziņas līmenī, ko cilvēks vispār var pat neapzināties. Taču to ļoti labi apzinās šīs spēles organizētāji.”

Saprotams, ka liela daļa no Latvijas iedzīvotājiem nupat kļuvusi par padevīgiem vergiem, tomēr, rūpīgi apdomājoties, ir pilnīgi skaidrs, ka mani varneši ar saviem rituāliem paverdzināja jau krietni vien senāk. Proti – arī kaklasaite ir verdzības simbols (piedod, ka nozagu joku, Māri). Kaklasaites tika radītas, lai varas kliķe varētu apgrūtināt cilvēku elpošanu, tanī pašā laikā simboliski atdarinot vergu turēšanu pavadā, vedot to pārdot jaunajam saimniekam. Cilvēki, kas šīs žņaudzošās vergusaites valkā ikdienā, zemapziņā tiek kodēti būt paklausīgi jaunajai pasaules kārtībai. 

Ja tā padomā – arī apakšbikses ir nepārprotams verdzības simbols.

Pieņemu, ka tās tika radītas, lai ierobežotu kustību brīvību un liktu dzimumorgāniem sasvīst ātrāk. Ar krūšturiem ir vēl trakāk, tie imitē sievietes sasiešanu, brīvās gribas ierobežošanu un nolikšanu pie vietas, kā arī demonstratīvi aizsedz iespēju pabarot savus pēcnācējus. Šie simboli ir nepārprotami. 

Kā jums šķiet – kālab tika izgudrotas automašīnu drošības jostas? Protams, lai piesietu jūs pie krēsla, smacētu un neļautu brīvi kustēties. Šādi mēs jau gadu desmitiem tiekam sagatavoti sēdēšanai nekustīgi brīdī, kad varneši ieradīsies veikt piespiedu vakcinēšanu, un tad jau līdz čipiem vairs tikai viens solis. Bilde kļūst arvien skaidrāka, zīmes ir visapkārt!

Jau gadiem ilgi tā saucamie “mediķi” (tie paši, kuri tagad uzspiež mums maskas!) mums cenšas iestāstīt, ka

veselīgi ir gulēt vismaz astoņas stundas dienā. Kuram tas ir izdevīgi?

Protams, tiem, kuri vēlas, lai vismaz šīs astoņas stundas dienā jūs pārstātu domāt un nesaskatītu varas elites patiesos plānus. Miega laikā mēs visi pārvēršamies par nedomājošu un viegli ietekmējamu aitu baru. Padomājiet par to.

Draugi, ja esat spēcīgi raksturā un atsakāties no valdošās kliķes uzspiestajām maskām, tad jums jābūt cietiem kā klintij līdz galam – nelietojiet arī apģērbu, kas ir verdzības simbols un iesprosto jūsu ķermeni un garu. Nesmacējiet sevi ar drošības jostām automašīnās, kas burtiski iekaļ jūs važās. Pārstājiet gulēt, lai samazinātu iespēju, ka jūsu zemapziņu kāds ietekmēs miega laikā. Ejot kājām, ignorējiet sarkanās gaismas, jo neviens luksofors nedrīkst jums norādīt, kā dzīvot pareizi un kurp iet.

Nemazgājieties, jo jūsu dabīgais aromāts ir dāvana un ziepes ir Big Pharma sazvērestība. Neesiet aitas – domājiet!

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu