Zemgalē uz gājēju pārejām notriekti divi skolnieki; vadītāji aizbēguši (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien divās Zemgales pilsētās reģistrēti līdzīgi negadījumi, kad uz gājēju pārejām notriekti skolnieki, bet vadītāji pametuši negadījuma vietu, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Tukumā, Pasta ielā, sieviete, vadot automašīnu "Toyota Corolla Verso", ar automašīnas kreisās puses atpakaļskata spoguli aizķēra skolas vecuma bērnu, kurš šķērsoja gājēju pāreju. Zēns negadījumā guva traumas. Pēc negadījuma sieviete no notikuma vietas aizbrauca.

Savukārt Dobelē, Uzvaras un Brīvības ielas krustojumā, vīrietis vadīja autobusu "Guleryuz Cobra GL 9L" un nedeva ceļa skolas vecuma zēnam, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Arī šajā negadījumā zēns guva traumas, bet autobusa vadītājs no notikuma vietas aizbrauca.

Abos gadījumos par notikušo ir noformēti ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokoli. Policijā uzsvēra, ka neziņošana policijai par negadījumu un notikuma vietas pamešana ir likumā noteiktās kārtības pārkāpums.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 20 cilvēki, to skaitā pieci gājēji un seši velosipēdisti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu