Daugavpils Universitātē studijas turpinās attālināti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ņemot vērā Covid-19 izplatību pilsētā, Daugavpils Universitātē studiju procesu turpina īstenot attālināti, informē augstskolā.

Pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumu "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" 67.punktu par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Daugavpilī, ar universitātes rektores Irēnas Kokinas rīkojumu sākotnēji bija noteikts, klātienes studiju process tiek pārtraukts līdz 18.oktobrim.

Taču augstskolas vadība lēmusi, ka studiju procesa īstenošana notiek ar attālinātām studiju formām arī turpmāk, līdz 6.novembrim.

Arī augstskolas administratīvajam personālam funkcijas un pienākumi jāveic attālināti, darba režīmu saskaņojot ar struktūrvienības vadītāju.

Jau ziņots, ka pēc arī brīvlaika nedēļas skolas solos varēs atgriezties tikai 1.-6.klašu izglītojamie, paredz valdības iepriekš apstiprinātie grozījumi noteikumos "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai".

Minētajā nedēļā mācības notiks attālināti vispārējās pamatizglītības programmas un vispārējās vidējās izglītības programmas 7.-12.klases skolēniem, lai mazinātu Covid-19 izplatību izglītības iestādēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu