Rīgas Motormuzejs sagatavojis īpašu piedāvājumu skolēnu brīvlaikā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgas Motormuzejs

Rīgas Motormuzejs sagatavojis īpašu piedāvājumu apmeklētājiem skolēnu rudens brīvlaikā no 2020. gada 19. oktobra līdz 25. oktobrim. Līdz ar to muzeja apmeklējums būs kas vairāk par vēsturisko spēkratu ekspozīcijas un izstāde “Garāža” apskatīšanu.

Brīvlaika nedēļas piedāvājums – iegādājoties kādu no ģimenes biļešu komplektiem, bez maksas saņemsiet interaktīvās muzeja spēles “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” kodu.

Interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir jautrs veids, kā papildināt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu. Dažādie spēles uzdevumi ļaus paraudzīties uz automobiļiem un autobūvi nedaudz citādāk, atklājot interesantus faktus un nianses par it kā zināmām lietām. “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir lieliska spēle ģimenei, jo iespējams izvēlēties vienu no divām dažāda sarežģītības līmeņa spēlēm, turklāt abās spēlēs uzdevumi ir dažādas grūtības – no pavisam viegliem līdz tādiem, kur noderēs gan trenēta vērotāja acs, gan sava tiesa iztēles.

Foto: Rīgas Motormuzejs

Lai dotos ceļojumā muzeja un autobūves vēsturē, ir vajadzīgs viedtālrunis ar interneta pieslēgumu. Sekojot pamācībai, ko saņemsiet kopā ar spēles kodu muzeja kasē, piekļūsiet spēlei, un ģimenes mazais ceļojums varēs sākties!

Rīgas Motormuzejs atvērts apmeklētājiem katru dienu, no plkst. 10:00 līdz 18:00. Joprojām apmeklētājus aicinām rūpēties par sev un apkārtējiem drošu viesošanos muzejā. Ērtībai muzejā izvietoti spilgti dzelteni vienota dizaina un informācijas materiāli, kas veidoti saskaņā ar valstī noteiktajām sanitārā protokola prasībām, pieejami dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas un citi aizsardzības līdzekļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu