"Melnās sērijas" Mercedes-AMG GT Nordšleifē nejauši pārspējis visātrāko Lamborghini

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Mercedes-AMG GT Black Series
Mercedes-AMG GT Black Series Foto: Mercedes-Benz

Mercdes-AMG rūpnīcas komandas sacīkšu braucējs Maro Engels šajās dienās Nirburgringas Nordšleifē testē Mercedes-AMG Black Series kupeju. Pārdošanā modelis ir jau kopš jūlija, tomēr uzlabojumiem vietu vienmēr var atrast. 

Lūk, vienā no daudzajiem testu braucieniem Engels pavisam nejauši pārspējis visus ātrākos sērijveida ielas auto, kas līdz šim bija devušies "zaļās elles" viltīgajās pagriezienu sērijās. 

Kā vēsta tīmekļa vietne Motor1, iepriekš Maro Engels ar karsto Mercedes-AMG kupeju trasē bija devies aizvadītajā piektdienā, tomēr tad rekordus gāzt viņam lieguši nelabvēlīgi laika apstākļi.  

Foto: Mercedes-Benz

Šīs nedēļas sākumā apstākļi uzlabojušies un pieredzējušais Mercedes pārstāvis dažādās autošosejas sacensību disciplīnās atkal varējis no Black Series modeļa spiest visu, ko vien var izspiest. Tā rezultātā vienā no braucieniem Engels Nordšleifes apli nobrauca mazāk nekā 6 minūtēs un 43 sekundēs. Tādējādi tika pārspēts līdzšinējais rekordists Lamborghini Aventador Superveloce Jota, kā rekords - 6 minūtes un 44,97 sekundes - turējās kopš 2018.gada vidus.

No Mercedes nekādas oficiālas informācijas par jaunu rekordu nav. Arī Maro Engels savā Twitter kontā norāda, ka Nordšleifē tiek veikti 730 zirgspēkus spēcīgā auto testi, bet ne mēģinājums uzstādīt jaunus rekordus. Šādi apgalvojumi gan neizslēdz iespēju, ka mēģinājumi tomēr notiek un ir tikai laika jautājums, kad saule asfaltu būs izžāvējusi un uzsildījusi tik daudz, lai varētu veikt oficiālu jauna rekorda uzstādīšanas mēģinājumu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu