Blogeris apvainojas uz Mercedes dīleri un pielaiž uguni savam AMG GT 63 S (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja auto ir apnicis, to parasti pārdod. Bet, ja esi krievu blogeris, tad cits rīcības variants ir šova sarīkošana. Blogeris vārdā Mihails Ļitvins nolēma rīkoties citādi un savam Mercedes-AMG GT 63 S pielaida uguni.

Pirms nepilna gada plašu rezonansi ieguva priekšnesums, kurā cits krievu blogeris vārdā Igors Morozs lauka vidū no aptuveni 300 metru augstuma nometa Mercedes-Benz G63 AMG. Video kopš tā laika platformā YouTube vien ir savācis nepilnus 1,4 miljonus skatījumu, un var tikai minēt, cik miljonus reižu tas ir noskatīts Krievijā iecienītajos sociālajos portālos.

Ļitvins atšķirībā no Moroza nolēma iet krietni vienkāršāku ceļu: ar savu aptuveni 140 tūkstošus eiro vērto četru durvju kupeju Mercedes-AMG GT 63 S  izbrauca lauka vidū, to aplēja ar šķidrumu, kas varētu būt benzīns, uzcepa desiņas un mirkli vēlāk arī "pagatavoja" mašīnu. Kad tā bija "gatava", Ļitvins lauku pameta zaporožecā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tik radikālas rīcības motīvi ir miglā tīti, tomēr krievu mediji vēsta, ka blogeri uz šādu rīcību pamudinājis izmisums. Auto mēdzis uz ceļa vienkārši noslāpt, viņš to vairākkārt atdevis remontā dīlerim, taču tas saplīsis atkal un atkal.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Blogeris uzskata, ka dīlera servisā automobilim uzstādītas neoriģinālās detaļas. Tāpat viņš apgalvo, ka kādā citā servisā visus kaišu cēloņus meistari atklājuši divu stundu laikā. Ja defektu cēloņi tika atklāti, domājams, tos varēja novērst. Tomēr Ļitvins apvainojās un nolēma rīkoties gaužām radikāli, automobili iznīcinot un solot, ka nekad vairs nepirks Mercedes.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Neparasto akciju Ļitvina komanda nofilmējusi video, un tas izvietots YouTube, kur šobrīd jau noskatīts 9,4 miljonus reižu. Noskaties arī tu! 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu