Nedēļas fokusā ⟩ Covid-19 - kurp tālāk? (1)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Latvija ir pievienojusies Eiropas Komisijas organizētajam vakcīnu iepirkumam, kurā no vairākiem potenciālajiem vakcīnu ražotājiem tiek rezervētas vakcīnas. Pirmais vakcīnu apjoms tiek lēsts ap 800 000, un Latvija ir izstrādājusi primāri vakcinējamo grupu sarakstu. "Tā būs nebijuša apmēra vakcinācija Latvijā," raidījumā "Nedēļas fokusā" pauda veselības ministre Ilze Viņķele.

Pārraidē "Nedēļas fokusā" Mārtiņš Daugulis reizi nedēļā tiekas ar sabiedrības viedokļu līderiem, ekspertiem un politiķiem, lai runātu par tieši TVNET lasītājiem un skatītājiem būtiskiem jautājumiem.

Raidījumā piedalās veselības ministre Ilze Viņķele, ārsts Kārlis Rācenis, COVID-19 paciente Zane Eniņa, Tartu universitātes profesors, virusologs Andres Merits, kā arī cilvēki ar saviem viedokļiem no Latvijas reģioniem.

Šajā sarunā par reģionālo slimnīcu un veselības sistēmas veiktspēju, vakcīnu piegādi Latvijai, "labajām" un "sliktajām" slimnīcām krīzes kontekstā, kā arī pacientu pieredzi, Igaunijas bažām un apstākļiem, kādos varam sagaidīt izeju no COVID-19 krīzes Latvijas un Eiropas Savienības mērogā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu