Automašīnām kļūstot sarežģītākām, jāpielāgojas arī motoreļļām (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Mūsdienās automašīnas ir jau kļuvušas tik sarežģītas, ka arī motoreļļu tām nedrīkst izvēlēties vienkārši pēc viskozitātes indeksa.

“Mūsdienās vairs nepietiek, ka autoīpašnieks zina, ka ir nepieciešama 5W30 motoreļļa. To klāsts ir ļoti plašs. Mūsdienās viss, kas vajadzīgs, ir auto tehniskā pase un labs speciālists. Tas noteikti atbrīvos no liekām galvassāpēm,” norāda Andrejs Brīvkalns, pārdošanas nodaļas vadītājs uzņēmumā Senson Auto, kas sācis ZIC zīmola eļļu tirdzniecību. 

Starp citu, šis zīmols pieder Dienvidkorejas naftas pārstrādes gigantam SK Lubricants, kas šajā biznesā darbojas jau kopš 1968. gada. SK Lubricants veic pilnu produkta ražošanas ciklu no naftas ieguves līdz gatavai motoru un transmisijas eļļai.

SK Lubricants ir lielākais U Base sintētiskās bāzes eļļas ražotājs pasaulē. Augstvērtīgas izejvielas un inovācijas panāk to, ka ZIC eļļas ne tikai atbilst autoražotāju prasībām, bet ievērojami tās pārsniedz. Apliecinājums - ZIC ir tā sauktā konveijera jeb OEM eļļa ne tikai lielākajiem korejiešu autoražotājiem Hyundai un Kia, bet arī vācu zīmoliem BMW, Mercedes un pat Porsche. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu