Interneta hits: puisēns ar indonēziešu saknēm izpilda Renāra Kaupera dziesmu (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Emīls un Renārs Kaupers
Emīls un Renārs Kaupers Foto: Ekrānuzņēmums no video/F64

Grupas "Prāta vētra" mūziķis Renārs Kaupers sociālajos tīklos 18. novembrī dalījās ar jauku video, kas ātri vien guva lielu atzinību.

Latvijas dzimšanas dienā Kaupers vietnē "Instagram" publiskoja video, kurā redzami īpaši sirsnīgi kadri - puisēns vārdā Emīls tajā dzied grupas "Prāta vētra" skaņdarbu "Mana dziesma".

"Draugi atsūtīja šo video un ziņu: "Emīlam ir 4 gadi.

Mamma Laura ir latviete, tētis indonēzietis. Viņi dzīvo Amsterdamā. Mammai ir ļoti svarīgi saglabāt visu latvisko, tāpēc ļoti daudz kopā ar Emīlu dzied latviešu dziesmiņas, lasa grāmatas.

Katru gadu vasaras Emīls kopā ar mammu pavada Latvijā. Emīla mīļākā latviešu grupa ir "Prāta vētra", un viņa sapnis ir kaut reizi padziedāt kopā ar Renāru Kauperu."

Emīl, Tu esi liels malacis! Kad nākamo reizi būsi Latvijā, nekautrējies dot ziņu - nākamo sveicienu Latvijai jau iedziedāsim kopā!" pie publikācijas rakstīja Kaupers.

Video uzreiz guva milzīgu popularitāti sociālajos tīklos, ļaudīm metoties atzinīgi komentēt   centīgā puisēna veikumu.

"Lepnums par latviešiem pasaulē!", "Cieņa mammai!", "Bezgala mīļi!", "Renāram aug konkurents!", "Tiešām fantastiski!" - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie video. Jau teju trīs tūkstoši cilvēku ir kadriem uzspieduši "patīk" pogu. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu