Pašvaldības policisti mājās nogādā apmaldījušos sirmgalvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Pirmdien, 23.novembrī, pulksten 22.14 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu pensionāri, kura ilgstoši braucot ar 41.maršruta autobusu. Likumsargi norādīto autobusu sagaidīja pieturvietā "Esplanāde", no tā izkāpa viena no pasažierēm. Jaunā sieviete norādīja uz nomaldījušos sirmgalvi.

Pensionāre pavadīta līdz policijas operatīvajam busiņam, kur noskaidrots viņas vārds, uzvārds un dzimšanas datums. Iegūtā informācija nodota policijas dežūrdaļas darbiniekiem, kuri caur datubāzēm noskaidroja kundzes deklarēto dzīvesvietas adresi.

Pārrunu laikā atklājās, ka viņa ir pazaudējusi dzīvokļa atslēgas un pati saviem spēkiem mājvietā nemaz nevar iekļūt. Turpinot kundzi izjautāt, noskaidrots, ka mājās jābūt viņas dēlam. Drīz pēc tam sirmgalve nogādāta dzīvesvietā, kur nodota dēla uzraudzībā.

Rīgas pašvaldības policija aicina parūpēties par saviem vecākā gadu gājuma radiniekiem, kuri mēdz aizmirst ceļu uz mājām un reizēm aizmirst pat savu vārdu un uzvārdu. Šādās situācijās šo svarīgo informāciju aicinām uzrakstīt, piemēram, uz lapiņas un ielikt pensionāra maciņā, vai arī ap roku aplikt ID rokassprādzi ar tuvākā radinieka tālruņa numuru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu