Šī varētu būt viena no neglītākajām Ziemassvētku dāvanām

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Mopar

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ietilpstošā autoražotāja Chrysler rezerves daļu un klientu apkalpošanas nodaļa Mopar pirmssvētku periodā savā aksesuāru kolekcijā bija iekļāvusi džemperi, kam ir potenciāls kļūt par neglītāko dāvanu Ziemassvētkos. 

Ja ielūkojas Mopar vietnē, vairs nav šaubu, ka autoražotāji sen vairs nenodarbojas tikai ar auto ražošanu. Te faktiski ir dažādi drēbju un aksesuāru veikals, kurā var iegādāties krūzītes, cepurītes, Covid-19 maskas, golfa nūju komplektus, mašīnu modeļus, pulksteņus, skaļruņus un veselu lērumu citu lietu, ko var kādam uzdāvināt vai ielikt savā plauktā.

Starp šīm lietām pirms Ziemassvētkiem Mopar apģērbu kolekciju papildināja Ziemassvētku džemperis. Tas ir īpaši raibs apģērba gabals, kam gan paši Chrysler, gan arī citviet pasaulē piedēvējuši ugly sweater apzīmējumu, un tas ietilpst neglīto džemperu kategorijā.

Foto: Mopar

Cik tas ir neglīts, protams, ir gaumes jautājums, tomēr nevar būt šaubu, ka dīvainie krāsu salikumi un motīvi, kas ieadīti šajos džemperos, daudziem tomēr patīk. 

Mopar džemperītis varētu būt lieliska, lai arī apstrīdami izskatīga, dāvana īstam benzīngalvam, jo papildus tradicionālajām sniegpārslām un Ziemassvētku tematikai Mopar džemperis ir "aprīkots" ar HEMI V8 426 Elephant dzinēju.

Foto: Mopar

Reālajā dzīvē tas ir 7 litru agregāts, kas sākotnēji bija izstrādāts NASCAR sacīkstēm un tika izmantots 1960.- 1970.gados Dodge Charger, Plymouth Barracuda un Dodge Challenger automašīnās.

Tie tik bija braucamie, kamēr džemperis ir īsts "velkamais" un iegādājams par nieka 55 ASV dolāriem. Jāteic gan, ka pieprasījums pēc tā izrādījies lielāks nekā piedāvājums un savdabīgais apģērba gabals šobrīd jau ir izpārdots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu