Zeltiņš par tēva lomu: nebiju domājis, ka esmu tik jutīgs un mīkstčaulīgs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Uz jautājumu, vai nebija sabūvējuši pārāk lielas sapņu pilis, pirms kļuva par vecākiem, atbild Renārs un Ieva Zeltiņi.

"Man nebija ilūziju un mirāžas piļu. Kad Ieva paziņoja, ka es kļūšu par tēvu, tas bija viens no lielākajiem pārsteigumiem un saviļņojošākajiem brīžiem manā mūžā, kas pēc pusstundas mijās ar tādu lielu haosu un apjukumu, neziņu... Tas kontrasts un tā gamma, kas sākas ar prieku, laimi un asarām un turpinās ar nemitīgām bailēm, bijību, stresu. Līdz ar to es biju gatavojies kaut kam tādam, es nebiju uzbūvējis burbuli kā pasaku. 

Mans atklājums sev, ka es varu būt fiziski jutīgs un mīkstčaulīgs. Rūpes un ikdiena mani ļoti skar. Tā varbūt ir tā negatīvā nokrāsa tam, bet tas pozitīvais, ko sniegs man mans bērns, kam es biju gatavs, ir 100 reizes vairāk, nekā es biju gatavojies. Es vairs nevaru savu dzīvi iedomāties bez Emmas un Ievas," raidījumā "Māmiņu Klubs" runā Renārs Zeltiņš.

"Pirmie trīs gadi ir vissatraucošākie - katra jauna slimošanas pieredze, jaunas emocijas un darbības bērnam, kas nāk klāt, - es to visu esmu uztvērusi jūtīgi. Taču šobrīd jau mēs sākam pie tā pierast - to vērot kā tādu normālu parādību. Šūpoles pašiem tagad ir vieglāk iešūpot un arī vieglāk nomierināt," par vecāku lomu runā Ieva Zeltiņa. 

Raidījums šo svētdien, 20.decembrī, plkst. 9.20 kanālā STV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu