Iespaidīga avārija Kauņā: stabs pārgriež mašīnu kā ar nazi (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min.lt

Naktī uz sestdienu iespaidīga avārija notikusi un video iemūžināta Kauņā. Tur kāds BMW vadītājs, mēģinot aizbēgt no policistiem, pārvērtēja savas spējas un lielā ātrumā ietriecās stabā. Tas šajā incidentā nostrādāja kā nazis un automobili gareniski pāršķēla uz pusēm, motors aizlidoja desmitiem metru uz priekšu, bet vadītājs ar smagām traumām tika nogādāts slimnīcā. 

Kā vēsta portāls 15min.lt, Facebook lietotāju grupā "Kur stāv trīskājis Kauņā" (ar trīskāji šajā gadījumā domāts fotoradars) ātri vien pēc negadījuma sāka parādīties attēli no negadījuma vietas, un tikpat ātri arī kāds pamanījis, ka šis pats 2005.gada BMW 530 nesen tirgots Facebook tirgus placī un sludinājumā norādīts, ka tam nepieciešamas jaunas riepas. Attēlos no notikuma vietas arī redzams, kādēļ bijusi šāda piebilde, jo vienā no aculiecinieku attēliem redzams nolauzts ritenis ar krietni nodilušu vasaras riepu.

Tikmēr Kauņas policijā norāda, ka naktī uz sestdienu ap plkst.2 patrulējošo inspektoru uzmanību piesaistījis aizdomīgi braucošs BMW. Viņi vēlējušies, lai tā vadītājs mašīnu aptur, taču viņš sācis bēgšanu.  

BMW vadītājam pakaļdzīšanās laikā izdevās uz brīdi pazust no policistu redzeslauka, tomēr nekur tālu viņš netika. 1984.gadā dzimušais BMW vadītājs ar savu spēkratu lielā ātrumā frontāli ietriecās stabā, kā rezultātā automobilis sadalījās daļās, bet tā vadītājs tika izmests uz ietves. Brīnumainā kārtā viņš izdzīvoja un ar galvas traumām tika nogādāts slimnīcā. Pēc policijas sniegtās informācijas no BMW vadītāja bijusi jūtama alkohola smaka, tāpat viņam no šā gada jūnija bijis spēkā liegums vadīt auto.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu