Uguņošanas pārbiedēts suns meklē glābiņu ātrās palīdzības automašīnā (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Neatliekamās medicīniskās palīdzības auto. Ilustratīvs foto
Neatliekamās medicīniskās palīdzības auto. Ilustratīvs foto Foto: Zane Bitere/LETA

31.decembrī īsi pirms 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu pārbijušos suni Tvaika ielā, kurš ieskrējis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta transportlīdzeklī, TVNET uzzināja policijā. 

Notikuma vietā mediķi pastāstīja, ka pirotehnikas sprādzienu laikā pēkšņi operatīvajā transportlīdzeklī ieskrējis un noslēpies nezināms suns.

Policisti mājdzīvnieku aizveduši uz policijas operatīvo transportlīdzekli un informācija par suni nodota "Dzīvnieku policijai", kuras darbiniekiem izdevās nolasīt sunim implantēto mikroshēmu. Tomēr datu pārbaudes laikā atklājās, ka piereģistrēts ir tikai čips, savukārt ziņas par suņa saimnieku nav pievienotas, līdz ar to suni nācās nogādāt patversmē.

1.janvārī pulksten 2.52 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma vēl vienu izsaukumu saistībā ar noklīdušu suni. To Rostokas ielā bija ievērojušas divas personas, kuras suni noķēra un izsauca policiju. Arī šajā gadījumā neizdevās noskaidrot suņa saimnieku. Tomēr ievērots, ka sunim ir kakla siksna ar žetonu - uz tā norādīts vārds “Klāva”. Suns nogādāts Dzīvnieku patversme "Ulubele", kur gaidīs atsaucamies saimnieku.

Kopumā Rīgas kārtības sargi Jaungada nakti raksturo kā visai raibu – ģimenes konflikti, neatļautas jauniešu ballītes, no pirotehnikas sprādzieniem pārbijušies un aizbēguši suņi, iereibuši svinētāji un dzērājšoferi. 

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu