Ārkārtējās situācijas dēļ 9.janvārī nenotiks plānotais LZS kongress

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zaļo un zemnieku savienības valdes priekšsēdētājs Armands Krauze
Zaļo un zemnieku savienības valdes priekšsēdētājs Armands Krauze Foto: Zane Bitere/LETA

Covid-19 izplatības ierobežošanai izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ Latvijas Zemnieku savienības (LZS) iepriekš plānotais kongress 9.janvārī nenotiks un tiks ieplānots citā datumā, pavēstīja LZS priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Armands Krauze (ZZS).

Janvāra sākumā paredzēts spriest par jaunu datumu LZS kongresa rīkošanai, un plānots, ka partijas sanāksme notiks attālināti, norādīja politiķis.

Tiks izmantoti atbilstoši risinājumi arī attālinātas balsošanas nodrošināšanai, kā arī tam, lai žurnālisti kongresa norisei varētu sekot līdzi tiešraidē, pastāstīja Krauze.

Kā ziņots, LZS līderis iepriekš norādīja, ka kongresā paredzētajās LZS priekšsēdētāja amata vēlēšanās gaidāma konkurence, uz šo amatu pretendējot vairākiem kandidātiem.

Politiķis pērn oktobrī akcentēja, ka jau pirms laba laika ir pagājis tas posms, kad uz LZS vadītāja amatu bija tikai viens kandidāts. Arī Krauze kandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu un norādīja, ka partijas dažas nodaļas, kuras jau ir pieņēmušas lēmumu par pretendenta virzīšanu, ir izvirzījušas viņa kandidatūru šim postenim.

LZS ir lielākā no Zaļo un zemnieku savienību veidojošajām partijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu