Klasika un nekas vairāk: 77 gadus vecā Denēva koķetē ''Saint Laurent" reklāmā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Labākajās melnbaltā kino tradīcijās ar leģendāro dīvu Ketrīnu Denēvu galvenajā lomā tapusi 2021. gada pavasara - vasaras ''Saint Laurent" reklāmas kampaņa.

Kā runā vēsture, Ketrīna Denēva un Īvs Senlorāns iepazinās 1965. gadā, kad aktrisei bija vien 22 gadi, bet dizaineram - 29 gadi.

Katrīna tolaik viņam uzticēja atbildīgu uzdevumu: viņai bija jāierodas pie Lielbritānijas karalienes uz pieņemšanu, tāpēc aktrise meklēja perfekti piemērotu apģērbu.

Īvs Ketrīnai palīdzēja, un kopš tā laika abus saista ne tikai draudzīgas, bet arī profesionālas attiecības. Denēva kļuva par Senlorāna īsto mūzu un vienu no uzticīgākajām viņa modes fanēm.

Katrīna nu atkal ir piedalījusies 2021. gada pavasara-vasaras reklāmas kampaņā. Aktrise pozē klasiskā melnas ādas trencī - un fotogrāfa Deivida Sima objektīvā viņa izskatās dievišķīgi!

'Saint Laurent" radošais direktors Entonijs Vakarello nemaz nešaubījās, izvēloties modeli: mūžīgā klasika un aktrises nezūdošais skaistums ir dedzinoša kombinācija, kas lemta panākumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu