Reģistrēta jaunā "KPV LV" valde bez neviena Saeimas politiķa vai ministra (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Bijušais ekonomikas ministrs, partijas "KPV.LV" Rīgas mēra amata kandidāts Ralfs Nemiro
Bijušais ekonomikas ministrs, partijas "KPV.LV" Rīgas mēra amata kandidāts Ralfs Nemiro Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzņēmumu reģistrs (UR) reģistrējis partijas "KPV LV" 6.decembra biedru sapulcē lemto, līdz ar to politiskā spēka valdē vairs nav neviena Saeimā ievēlēta politiķa vai ministra, turpretim Ralfs Nemiro, kurš minētajā sapulcē tika izslēgts no partijas rindām, ir pārliecināts, ka tiks reģistrēts arī 12.decembrī lemtais, kas atcels iepriekšējos lēmumus.

Kā liecina UR dati, pašlaik "KPV LV" valdē ir Toms Andersons, Elita Lazda, Artūrs Vējš, Agnese Zaļakmentiņa, Miks Vizbulis un Raimonds Nipers.

Savukārt 12.decembrī valdē tika ievēlēts Rolands Millers, Nemiro, Ēriks Pucens, Ieva Krapāne, Ramona Petraviča, Toms Andersons, Māris Možvillo, Nipers un Mārtiņš Bremze.

Kā informēja 6.decembra sapulces rīkotāji, Millers, lai arī tika ievēlēts par partijas priekšsēdētāju pēdējā mirklī, esot atteicies uzņemties šo amatu, neparakstot piekrišanu.

Biedru kopsapulcē esot izteikta neuzticība visiem līdzšinējiem valdes locekļiem.

Uzticības balsojumu neesot izturējis arī Nemiro un biedri lēmuši izslēgt viņu no partijas. 

Savukārt Nemiro skaidroja, ka UR iesniegti arī 12.decembra biedru sapulces lēmumi un pēc trūkumu novēršanas un lēmumu reģistrēšanas situācija mainīsies, un daļa pašreizējo valdes locekļu zaudēs savus amatus.

Politiķis norādīja, ka pēc notikušā tiks uzdoti ļoti skarbi jautājumi UR un nolemts pret to vērsties.

Partijas biedri bija snieguši informāciju par 6.decembrī plānoto sapulci, kas esot nelikumīga un tās lēmumi esot prettiesiski. Taču UR to neesot ņēmis vērā un šos lēmumus reģistrējis.

Plānots arī vērsties pret atsevišķiem "KPV LV" pašreizējiem valdes locekļiem, kuri ir nopludinājuši datus un tos izmantojuši, skaidroja Nemiro, kurš uzskata, ka noticis klajš partijas reiderisma gadījums.

Jau ziņts, ka pēc 6.decembra sanāksmes notika "KPV LV" otra biedru sapulce 12.decembrī, kurā tika pieņemti daļēji citādi lēmumi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu