Iecavā no upes izcelts miris cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Evgeny Haritonov, Shutterstock.

Iecavas novadā svētdien no Iecavas upes izcelts bojāgājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Mirušais nodots Valsts policijas darbiniekiem, kuri skaidros bojāgājušā nāves iemeslus.

Jau ziņots, ka aizvadītajā ceturtdienā Rīgā no Vecdaugavas izcelti divi ledū ielūzuši cilvēki, kuriem mediķi konstatēja nāvi.

Dienestā apliecināja, ka turpat atrasti arī makšķernieku rīki.

VUGD atgādina, ka atrasties uz ūdenstilpju ledus ir bīstami - īpaši laikā, kad sākusies ledus kušana.

Svētdien ugunsgrēkos cietuši trīs glābēji

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ugunsgrēku dzēšanas laikā cietuši trīs glābēji, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Svētdien plkst.14.55 VUGD saņēma izsaukumu Iecavas novadu, kur dega garāža un četras automašīnas 100 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no garāžas bija evakuējušies divi cilvēki. Dzēšanas darbu laika cieta viens glābējs, kurš tika nodots mediķiem.

Plkst.10.14 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Rīgā, kur divstāvu koka mājā dega divi otrā stāva dzīvokļi un bēniņi kopumā 62 kvadrātmetru platībā.

Notikumā cieta trīs iedzīvotāji, no kuriem viens bija evakuējies pirms VUGD ierašanās, divi cilvēki tika izglābti un nodoti mediķiem. Savukārt dzēšanas darbu laikā cieta divi glābēji. Šajā ugunsgrēkā arī gāja bojā viens cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu