Rīgā aizvadītajā naktī nodedzināts vēl viens "BMW X5" (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Rīgā, Purvciemā, aizvadītajā naktī nodedzināta automašīna "BMW X5", taču policija noliedz šī spēkrata saistību ar futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavību.

Valsts policijas preses pārstāve Krista Andersone apliecināja, ka plkst.3.19 saņemts izsaukums uz Detlava Brantkalna ielu, kur dega automašīna "BMW X5".

Pēc sākotnējās informācijas, ir saskatāmas, iespējams, ļaunprātīgas dedzināšanas pazīmes. Degšanas rezultātā cietušas vēl septiņas blakus stāvošās automašīnas. Ugunsgrēkā nav cietuši cilvēki.

Policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus, taču noliedz šī spēkrata saistību ar trešdien Purvciemā pastrādāto slepkavību.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā apliecināja, ka dienestā izsaukums uz Detlava Brantkalna ielu saņemts plkst.3.12. Ugunsgrēks likvidēts plkst.4.44.

Ceturtdienas rītā Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks žurnālistiem paziņoja, ka uzbrukumā futbola aģentam Bezzubovam izmantotā automašīna "BMW X5" aizvadītajā naktī, visticamāk, atrasta sadedzināta Mežaparkā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu