Topošajā Ventspils slimnīcas rehabilitācijas centrā iemūrē laika kapsulu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ventspils slimnīcas topošās Rehabilitācijas nodaļas vizualizācija.
Ventspils slimnīcas topošās Rehabilitācijas nodaļas vizualizācija. Foto: Publicitātes foto

Ventspils slimnīcā topošās Rehabilitācijas nodaļas sienā iemūrēta vēstījuma kapsula, informēja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rudzroga.

Rehabilitācijas nodaļa tiek veidota kā divu stāvu piebūve pie esošās slimnīcas ēkas. Tajā būs astoņas dienas stacionāra gultas, fizioterapijas zāle ar speciāliem rehabilitācijas trenažieriem, rehabilitācijas baseins ar paceļamo grīdu, ūdens procedūras, fizikālās procedūras, sāls istaba, ergoterapijas, logopēda un citu funkcionālo speciālistu kabineti.

Kā stāstīja Rudzroga, pēc projekta īstenošanas rehabilitācijas pakalpojumi kļūs iedzīvotājiem pieejamāki, daudzveidīgāki un nodrošinās mūsdienīgu veselības aprūpi tuvu savai dzīves vietai.

Līdzās vēstījumam kapsulā ievietots arī 2021.gada 20.aprīļa laikraksta "Ventas Balss" eksemplārs, SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" 2020.gada pārskats, sejas aizsargmaska, izlietotas "AstraZeneca" un "Pfizer-BioNTech" ražoto Covid-19 vakcīnu  ampulas, kā arī Latvijas naudas vienība - eiro un vietējā "valūta" Ventspils pilsētā - venti.

Rehabilitācijas nodaļas būvniecību plānots pabeigt līdz šā gada beigām, sacīja Rudzroga.

Ventspils slimnīcas topošā Rehabilitācijas nodaļas vizualizācija.
Ventspils slimnīcas topošā Rehabilitācijas nodaļas vizualizācija. Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu