ASV bruņoto spēku novērotie NLO diez vai ir viesi no citām planētām (7)

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP PHOTO /US DEPARTMENT OF DEFENSE/HANDOUT

Nav pierādījumu tam, ka neidentificētie lidojošie objekti (NLO), ko pēdējo gadu laikā pamanījuši ASV bruņoto spēku pārstāvji, būtu citplanētiešu kuģi, vēsta laikraksts "New York Times", atsaucoties uz amatpersonām, kas ir pazīstamas ar gaidāmo valdības ziņojumu par šo tēmu, tomēr noslēpumaino lidaparātu parādīšanos amatpersonas izskaidrot nespēj.

Amatpersonas, kas informētas par ziņojuma saturu, var apstiprināt, ka lidojošie objekti nav slepenas Pentagona tehnoloģijas.

Ziņojumā par vairāk nekā 120 gadījumiem aizvadīto divu desmitgažu laikā nav dots izskaidrojums lidojošo objektu kustībām, arī to straujai ātruma palielināšanai, virziena maiņai un spējām ātri pazust.

Skaidru liecību trūkums nozīmē - nav pierādījumu, ka aiz šī fenomena būtu citplanētiešu tehnoloģijas, tomēr to nav iespējams izslēgt, laikrakstam sacīja augsta ranga amatpersona.

Kā sacīja amatpersona, kas ir informēta par ziņojumu, izlūkdienesta un bruņoto spēku amatpersonu vidū vairojas bažas, ka šis fenomens skaidrojams ar Ķīnas un Krievijas eksperimentiem virsskaņas ātruma tehnoloģiju jomā.

Gaidāmajam ziņojumam, kas Kongresam tiks iesniegts 25.jūnijā, būs arī slepens pielikums, un tas, domājams, vairos pieņēmumus, ka aiz šīm parādībām patiesībā ir citplanētieši.

Pentagons pērn publiskoja karaflotes pilotu uzņemtus video, kuros redzamas neparastu lidojošo objektu parādīšanās lidojuma laikā.

Sabiedrības interesi par šiem jautājumiem pastiprinājušas bijušās amatpersonas, kam ir pieeja slepeniem materiāliem.

"Tas ir tiesa, un šeit patiešām es runāju nopietni - ir uzfilmēti un ierakstīti materiāli ar objektiem debesīs, par kuriem mēs konkrēti nezinām, kas tie ir," vēl pagājušajā mēnesī televīzijas programmā "The Late Late Show" sacīja bijušais prezidents Baraks Obama.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu