Pēc vieglā auto un motocikla sadursmes motociklists nonāk slimnīcā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Īsi pirms plkst. 11 dienā vienai no galvaspilsētas policistu kājnieku patruļām, kurai bija uzticēts pieskatīt Vērmanes dārza apkaimi, sadzirdēja pamatīgu blīkšķi no Kr. Barona ielas puses. Notikuam vietā konstatēta sadursme starp motociklu un automašīnu, vēsta “Degpunktā”.

Negadījums noticis tieši uz tramvaja sliedēm, tādēļ acumirklī izveidojies arī satiksmes sastrēgums.

Saprotot, ka motobraucējs sadursmē, vai tam sekojošajā kritienā guvis traumas, inspektori uz notikuma vietu izsaukuši neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Tāpat ziņa par notikušo nodota ceļu policistiem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā stāsta, ka cietis bija motobraucējs, gūstot krūšu traumu, taču vīrietis bija atbilstoši ekipēts un situācija beidzās salīdzinoši veiksmīgi. Cietušais tika nogādāts slimnīcā mediķu tālākai aprūpei.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka avārijas dēļ bija apstājusies tramvaja satiksme, tāpēc uz notikuma vietu brauca “Rīgas satiksmes” avārijas brigāde, kas nodrošināja transporta kustības atsākšanu.

Ja mediķi atzīs, ka motociklists sadursmē guvis kādas vērā ņemamas traumas, šī lieta tālāk tiks vērtēta kriminālprocesa ietvaros, savukārt, ja vīrietim tik tiešām paveicies, vainīgais tiks noteikts administratīvās lietas ietvaros.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu