Bekhems investē ekskluzīvu elektrisko auto ražošanā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Deivids Bekhems un elektrisks Rolls-Royce
Deivids Bekhems un elektrisks Rolls-Royce Foto: Publicitātes foto

Leģendārais britu futbolists, bijušais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems nolēmis izmēģināt spēkus jaunā ampluā un kļut par investoru autoindustrijā - viņš ar saviem līdzekļiem sniedz atbalstu jaunuzņēmumam Lunaz, kura specializācija ir īpaši dārgo Rolls-Royce, Jaguar un Bentley pārveidošana par elektriskiem transportlīdzekļiem.

Šobrīd kādreizējais futbolists ir iegādājies 10% no jaunās firmas. Summa, kas ieguldīta Lunaz, nav publiskota, tomēr uzņēmums ziņo, ka līdz 2024.gadam spēs darbā pieņemt 500 speciālistus.

"Dibinātājs Deivids Lorenss un viņa izcilāko inženieru komanda rada kaut ko īpašu un raugās nākotnē, un es vēlos būt daļa no viņu izaugsmes," darījumu komentēja Bekhems.

Lunaz personālu veido pieredzējuši darbinieki, kuru iepriekšējā darba vieta ir Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin, Cosworth, Volkswagen. Ir arī cilvēki ar pieredzi Formula 1. Projektu vada bijušais Renault formulas komandas tehniskais direktors Dons Hiltons. Papildus pagājušā gadsimta četrdesmito un piecdesmito gadu Rolls-Royce, Jaguar un Bentley automašīnu pārveidošanai Lunaz veic arī Range Rover apvidus autombiļu pārbūvi par elektromobiļiem.

Foto: Publicitātes foto

Lunaz produkti ir paredzēti turīgiem samērā cilvēkiem, jo, piemēram, elektriskā Rolls-Royce Silver Cloud cena Lielbritānijā ir no 350 000 sterliņu mārciņu, savukārt 500 000 mārciņu būs jāmaksā par Phantom, kas spēj pārvietoties bez degvielas tērēšanas.

Bekhems bija profesionāls futbolists no 1992. līdz 2013. gadam, spēlējot Mančestrā, Madridē, Milānā, Parīzē, Losandželosā, kā arī pārstāvot Anglijas izlasi. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu