Uz reģionālā autoceļa Kārsava–Krievijas robeža visā tā garumā atjaunos segumu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu asfaltēšana, remonts un citi uzturēšanas darbi. Ilustratīvs attēls.
Ceļu asfaltēšana, remonts un citi uzturēšanas darbi. Ilustratīvs attēls. Foto: Latvijas autoceļu uzturētājs

Uz valsts reģionālā autoceļa Kārsava–Krievijas robeža (Aizgārša) (P50) visā tā garumā, kas sākas netālu no pieslēguma galvenajam autoceļam Krievijas robeža (Grebņeva)–Rēzekne–Daugavpils–Lietuvas robeža (Medumi) (A13), līdz Goliševai (0,00.–15,02. km), sāk atjaunot segumu. Par to TVNET informēja Latvijas valsts ceļi.

Posmos ar asfalta segumu paredzēts izbūvēt asfalta izlīdzinošo kārtu, virskārtu, kā arī veikt virsmas apstrādi. Savukārt posmā ar grants segumu (10,8.– 14,8. km) tiks veikta dubultā virsmas apstrāde.

Darbus sāks 15. jūnijā, un tos plānots pabeigt līdz augusta beigām. Būvdarbu laikā satiksmes ātrums tiks ierobežots līdz 50 un 70 km/h un satiksme tiks organizēta ar ceļazīmēm, vadstatņiem un konusiem. Darbus veic personu apvienība I.V., un to līgumcena ir 2 000 000 eiro (ar PVN), kas tiek finansēti no papildus piešķirtajiem 100 miljoniem eiro no budžeta programmas Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem.

Šī autoceļa 6,5. kilometrā tiek atjaunots arī tilts Rītupi. Darbu ietvaros tiek pārbūvēta brauktuve, veikts laiduma un balstu konstrukciju remonts, uzstādītas jaunas barjeras. Tilta remonts turpināsies līdz oktobra beigām. Satiksme uz tilta tiek organizēta ar luksoforu. Darbus veic SIA Rīgas tilti, līgumcena par tiem ir 399 112,45 eiro (ar PVN), finansējums nāk no valsts budžeta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu