Par mediju aģentūras Initiative Latvia vadītāju un valdes locekli kļuvis Andis Laveiķis (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar šā gada jūniju, Initiative Latvia vadītāja pienākumus pārņem aģentūras ilggadējais biznesa attīstības vadītājs Andis Laveiķis.

Laveiķim ir 10 gadu pieredze mediju nozarē, un Initiative Latvia vadības komandai viņš pievienojās 2016.gadā. Līdzšinējā Anda Laveiķa pārvaldībā bija biznesa attīstība un mediju stratēģiju veidošana, bet turpmāk viņa kompetencē būs arī uzņēmuma kolektīva pārvaldība un aģentūras stratēģiskās attīstības realizācija.

"Ar Andi esam kolēģi jau no pašiem viņa pirmsākumiem mediju industrijā. Viņa darba spējas, profesionalitāte un gadu gaitā uzkrātās stratēģiskās zināšanas ir sekmējušas viņa karjeras izaugsmi no mediju plānotāja līdz aģentūras vadības amatam," komentē līdzšinējais Initiative Latvia vadošais partneris Roberts Misāns. "Ar Anda palīdzību, kopš 2016.gada vidus Initiative Latvia ir bijusi visstraujāk augošākā mediju aģentūra Latvijā un šobrīd ieņem stabilu pozīciju starp TOP3 vadošajām mediju aģentūrām. Mums ar Andi vienmēr ir bijis vienots redzējums par aģentūras attīstību, tāpēc ar viņu kā uzņēmuma partneri kļūstam spēcīgāki un esam gatavi turpināt veiksmīgi iesāktos uzņēmuma attīstības plānus," uzsver Misāns.

Roberts Misāns turpmāk paliks IPG Media grupas ietvaros, pārraudzīs grupas kopējo sniegumu un koncentrēsies uz grupas attīstību.

"Līdzšinējā Initiative Latvia realizētā stratēģija ar uzsvaru uz digitālo pakalpojumu attīstību un augsta klientu servisa nodrošināšanu, ir rezultējusies ar panākumiem, līdz ar to turpināsim jauninājumu ieviešanu minētajos virzienos, kā arī plānoju papildus attīstīt analītikas un datu vizualizācijas servisus. Man ne mazāk nozīmīgi ir rūpēties arī par to, lai Initiative Latvia būtu iekārojamākā darba vieta industrijā," norāda jaunais Initiative Latvia vadītājs un valdes loceklis Andis Laveiķis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu