Iespaidīgais Maybach kabriolets kļūs par Betmena auto filmā "The Flash" (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe un Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe un Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet Foto: Daimler AG

Holivudā šobrīd top kārtējais stāstu mudžeklis komiksu faniem. Tajā galvenais varonis būs zibenīgi ātrais The Flash (tāds ir arī filmas nosaukums), taču svarīga loma tikusi arī Brūsam Veinam un šīs neticami bagātās personas alter ego - Betmenam.

Līdz filmas iznākšanai uz lielajiem ekrāniem jāgaida vēl vairāk nekā gads, jo pirmizrāde paredzēta vien 2022.gada novembrī, tomēr dažas faktu kripatas publiskajā telpā ir pieejamas jau tagad.

Cilvēkiem, kas aktīvi neseko līdzi jaunumiem komiksu pasaulē, būs grūti uztvert, kas vienā filmā darāms Betmenam, Supermeitenei, The Flash un vēl dažādiem supervaroņiem, tomēr Endija Muskjeti režisētajā The Flash varēs pārliecināties, ka viss ir iespējams. Un, ja labi grib, vienā filmā var iekļaut pat divus Betmenus, kas šajā gadījumā ir Bena Afleka atveidotais taisnības cīnītājs no mūsdienām un jau krietni vien sirmāks Betmens Maikla Kītona izpildījumā. 

Jācer, ka pārrāvums nepārtrauktajā laika plūsmā un dimensiju krustošanās uz ekrāna tiks paskaidrots pietiekami saprotami, lai skatītājs nepaliktu muļķa lomā. Tomēr, ja stāsts radīs vairāk jautājumu nekā atbilžu, ir pamatotas aizdomas, ka uz ekrāniem varēs vismaz papriecāties par ārkārtīgi skaistiem auto.

Proti, filmēšanas laukumā nesen manīts viens no pēdējo gadu skaistākajiem konceptautomobiļiem Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet - sešus metrus garš "dziļi" zilas krāsas auto ar divām durvīm un ļoti lielu hromētu detaļu izlasi. Runā, ka šis automobilis paredzēts Maikla Kītona atveidotajam Brūsam Veinam, taču nav informācijas, kurās epizodēs. Tāpat runā, ka pēc scenārija Veinam esot bijis jābrauc iespaidīgā kupejā, taču producentu vēlmēm atbilstošais Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe esot pārāk sarkans un nav pārkrāsojams, tādēļ pieņemts lēmums izmantot eleganti zilo kabrioletu, kuram atlicis vien nomainīt balto jumtu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu