Maza sadursme, liela ķēpa - pēc avārijas auto salonā izlīst apmetuma spaiņi (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Deglava un Ilūkstes ielas krustojums Purvciemā ir bēdīgi slavens ar tur atļauto kreiso pagriezienu, kā dēļ samērā regulāri satiksmes mezglā notiek dažāda smaguma pakāpes avārijas. Arī trešdien rīta pusē šeit sadūrās divi auto. Cilvēki negadījumā necieta, un arī bleķiem nodarītie bojājumi ir drīzāk nenozīmīgi nekā vērā ņemami, tomēr avārijas sekas tāpat ir nepatīkamas, jo vienā no iesaistītajiem auto trieciena rezultātā apgāzās un izlija spaiņi ar dekoratīvo apmetumu.

Kā vēsta raidījums Degpunktā, viens no avārijā iesaistītajiem auto, Toyota Land Cruiser, brauca pa Deglava ielu un grasījās veikt kreiso pagriezienu uz Ilūkstes ielu.

"Es iebraucu krustojumā, lai veiktu manevru. Kad iedegās dzeltenais, sāku taisīt manevru, un te nu bij'," saka Land Cruiser vadītājs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Peugeot šoferis tikmēr skaidro: "Viņš mani nevarēja redzēt, jo krustojumā jau stāvēja automašīnas. Es braucu, šķērsoju krustojumu tajā brīdī, kad iedegās dzeltenā gaisma, un viņš, mani neredzot, izbrauca man priekšā. Es nevarēju vairs pamukt."

Ar veselību abiem vadītājiem viss bija kārtībā, tomēr satiksme Purvciemā tika traucēta pāris stundas, jo šoferi nespēja vienoties par abu atbildību šajā negadījumā, bet ceļu policisti uz šādu sīku avāriju nesteidzās.

Kamēr avārijas vietā tika veiktas visas negadījuma apstākļu fiksēšanas procedūras, Peugeot automašīnā vestais dekoratīvais apmetums lēni turpināja cietēt. Visticamāk, tas atstās pat nepatīkamākas sekas nekā nedaudz apskādētie bleķi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu