Kuldīgas novadā aicina pieteikties nometņu organizētājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Bērni peldas Vecāķu pludmalē.
Bērni peldas Vecāķu pludmalē. Foto: Zane Bitere/LETA

Kuldīgas novada pašvaldība aicina pieteikties bērnu un jauniešu vasaras nometņu organizatorus, kuri būtu gatavi organizēt vasaras nometnes septiņus līdz 18 gadus veciem Kuldīgas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem, informēja pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Domes sēdē Kuldīgas novada domes deputāti apstiprināja programmas "Atbalsts bērnu un jauniešu nometņu organizēšanai" Kuldīgas novadā nolikumu, pieteikuma veidlapas, vērtēšanas kritērijus un komisiju.

Tā kā 1.jūlijā stājas spēkā Kuldīgas novada jaunā administratīvā teritorija, lēmums attiecas uz visu jaunā novada teritoriju, kas aptver līdzšinējo Kuldīgas, Skrundas un Alsungas novadu, piebilda Duļbinska.

Programmas mērķis ir atbalsta nodrošināšana bērniem un jauniešiem prasmju un kompetenču apguvē, viņu labizjūtas un socializēšanās sekmēšanā, spēju un talantu izkopšanā, akadēmisko zināšanu nepilnību novēršanā, kas radušies attālināta mācību procesa rezultātā.

Maksimālais finansiālais atbalsts nometnes organizēšanai programmā ir 19 eiro dienā par viena bērna dalību nometnē, proti, viena bērna dalība nometnē nevar pārsniegt 95 eiro. Programma īstenojama jūlijā un augustā. Pieteicējam jāiesniedz nometnes aktivitāšu programma ne mazāk kā piecām dienām.

Pieteikumam jāatbilst programmas "Atbalsts bērnu un jauniešu nometņu organizēšana" vadlīnijām. Pieteicējs var būt fiziska vai juridiska persona, kura atbilst Ministru kabineta noteikumu "Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība" prasībām. Minimālais dalībnieku skaits vienā nometnes grupā ir 15, maksimālais - 30 dalībnieki.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 8.jūlija plkst.12.

Papildu informāciju par projektu iesniegšanu var saņemt pa tālruni 27 841 950 vai e-pastā "lilita.mactama@kuldiga.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu