Sāpīgu avāriju pie Brasas tilta piedzīvo motobraucējs, ietriecoties mašīnas aizmugurē (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

1.jūlijs ilgi paliks kāda motobraucēja atmiņā, jo viņš pie dzelzceļa pārbrauktuves līdzās Brasas tiltam sadūrās ar vieglo auto “Ford”, un guva traumas, vēsta “Degpunktā”.

“Situācija bija šāda – apstājos pie sarkanās gaismas, un puika man iebrauca aizmugurē. Pārbrauktuve bija ciet. Es lēnītēm braucu, te jau nevar ieskrieties, līdz apstājos. No sitiena es sabijos. Motociklists bija viens pats, viņam traumēta roka,” stāsta “Ford” vadītāja, piebilstot, ka jaunietim pati izsaukusi neatliekamo medicīnisko palīdzību un jaunietis esot staigājis un runājis, iekams ieradās mediķi.

Aizkadrā auto stūrētāja atklāj, kādu nepatīkamu mācību šodien guvusi – uzreiz pēc notikušā tuvējās pārbrauktuves darbinieki aicinājuši negadījumā iesaistītos nekavējoties atbrīvot brauktuvi, “jo tā vienmēr visi darot”. Taču, kā nedaudz vēlāk atklājās, par to nebūt nepriecājās ceļu policists, kurš ieradās dokumentēt šo sadursmi, jo par notikušo, visticamāk, tiks ierosināta krimināllieta.

Situāciju kaut nedaudz glābis vien tas, ka sasistie braucamrīki pirms izkustināšanas safotografēti.

Katrā ziņā notikušais ir skaidrs atgādinājums tam, ka satiksmē uzmanību nedrīkst zaudēt ne uz mirkli, kā arī bez policistu ziņas avārijas vietā sasistos braucamrīkus labāk tomēr nepārvietot.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu