Subaru Outback: vērtē parastie autobraucēji

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Jaunais Subaru Outback jau nonācis pie dīleriem un pat atradis pirmos pircējus. Lai kārtīgi iepazīstinātu ar jauno Subaru flagmani, Ad Rem Auto sarīkoja testa braucienus Mālpils apkārtnē - ir gan skaisti, gan iespēja izbraukt arī pa granti.

Amortizācija, skaņas izolācija, šaurāki priekšējie balsti labākai redzamībai - tie bija tikai pirmie autobraucēja Aināra novērojumi. Jā, Outback salonā izaudzis tā, kā citiem izdodas tikai divu paaudžu laikā. Tomēr paaugstinātais universālis neslien degunu gaisā un nepāriet uz zemprofila riepām.

Ainārs Tomsons: "Gaita laba, no pirmajiem metriem. Ļoti labi izpaužas garā bāze, stabils tāds. Laba augstuma riepas Latvijas apstākļiem. Ar visu to, ka tā ir liela, tā nerada smaguma sajūtu."

Kņada Mālpils muiža parkā pievilināja arī tās viesus, kam Subaru ir pavisam svešs. Guntars, Elīna un mazais Hermess ar japāņu visurgājēju brauca pirmo reizi mūžā. Guntars godīgi atzinās, ka, tāpat kā daudzi paziņas, ir bijis aizspriedumu varā.

"Kādreiz bija stereotips, ka Subaru ir cieti un plastmasīgi. Tagad tās mašīnas mainījušās komforta ziņā," - tā Guntars.

Īstajiem Subaru faniem ir svarīgi, lai komforts nenoraktu tradicionālās Subaru vērtības - pārgājamību un izturību. Pēc testa brauciena izskatās, ka viss ir savās vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu