Slēgts vakcinācijas pret Covid-19 centrs Liepājas Olimpiskajā centrā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Masu vakcinācijas centrs Liepājas Olimpiskajā centrā
Masu vakcinācijas centrs Liepājas Olimpiskajā centrā Foto: irliepaja.lv

No 16.jūlija Liepājā darbu ir beidzis masu vakcinācijas centrs Olimpiskajā centrā, līdz ar to turpmāk iedzīvotāji vakcinēties pret Covid-19 varēs ārstniecības iestādēs un tirdzniecības centrā "XL sala" Klaipēdas ielā, informēja Liepājas pilsētas administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Vakcinēšanos pret Covid-19 šonedēļ tirdzniecības centrā "XL sala" varēs veikt 19., 20. 21. un 23.jūlijā laikā no plkst.14 līdz 17.30. Savukārt 24.jūlijā vakcinēties varēs no plkst.10 līdz 15.

Pieteikties vakcinācijai var vietnē "manavakcina.lv" vai pa tālruni 8989, kā arī ir brīvās rindas iespēja noteiktajā darba laikā.

Vakcināciju var veikt arī "Liepājas medicīnas centrā" Brīvības ielā, "L. Atiķes doktorātā" Pļavu ielā 6 un "Jaunliepājas primārās veselības centrā" Aldaru ielā.

Liepājā lielākā daļa ģimenes ārstu ir noslēguši vienošanos ar Nacionālo veselības dienestu par vakcināciju pret Covid-19, taču, ņemot vērā, ka patlaban ir atvaļinājumu sezona, par iespēju vakcinēties jāinteresējas sava ģimenes ārsta praksē individuāli. Būtiski atcerēties, ka ģimenes ārsti vakcinē tikai savas prakses pacientus, atgādināja pašvaldībā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu