Neuzmanīgs autobraucējs uz Ventspils šosejas izraisa sadursmi ar motociklu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X

Sāpīga avārija 20.jūlija pēcpusdienā notika uz Ventspils šosejas pie pagrieziena uz Ķemeriem, kad kāds automašīnas vadītājs ar nelielu autobraukšanas pieredzi veica nogriešanos pa kreisi, bet nepamanīja pretī braucošu motociklu. Notika sadursme, kā rezultātā motocikla vadītāja guva dažādas traumas. 

20. jūlija pēcpusdienā kāda sieviete ar draugiem bija devusies motoizbraucienā ar draugiem. Viņas kompanjoni paguva veiksmīgi izvairīties no sadursmes ar ”Volvo” spēkratu, bet motocikla vadītāja piedzīvoja sadursmi, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

Iespējams, šajā negadījumā izšķirošo lomu nospēlēja jaunā šofera pieredzes trūkums, kad viņš ap plkst.16 veica kreiso pagriezienu uz Ķemeriem, palaida pretī braucošo motociklu, bet neievēroja, ka tam seko vēl viens. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Jaunietis ir šoka stāvoklī. Vadītāja apliecība, protams, jaunietim ir, bet viņš nepārliecinājās par satiksmes drošību un, lūk, rezultāts. Varbūt pietrūka pieredzes, grūti paskaidrot. Pirmo motociklu viņš palaida, bet otro acīmredzot neievēroja,” skaidro Valsts policijas Jūrmalas pārvaldes darbinieks Oskars Saulīte-Liniņš.

Likumsargs stāsta, ka motocikliste braukusi ar atbilstošu ātrumu, pilnā ekipējumā. Krītot guvusi sasitumus un nobrāzumus un nogādāta slimnīcā, lai veiktu papildu izmeklējumus. Cietušās draugi, kas brauca pa priekšu ar motociklu, kameras priekšā runāt nevēlējās, taču pauda neizpratni par ”Volvo” šofera rīcību. Viņi paši no automašīnas esot izvairījušies par mata tiesu, un, viņuprāt, motocikli esot bijuši pamanāmi, jo pirms viņiem nav braucis neviens spēkrats, kas aizsegtu skatu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu