Čavars un Miezis saņēmuši naudas prēmiju 10 000 eiro apmērā no Ķekavas novada domes (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Olimpiskie čempioni ierodas Rīgā
Olimpiskie čempioni ierodas Rīgā Foto: TVNET

Izsakot pateicību par sportistu ieguldīto darbu un atbalstot viņu turpmāko sportisko izaugsmi, Ķekavas novada dome šodien, 4. augustā, piešķīra ķekaviešiem Agnim Čavaram un Naurim Miezim, kuri Tokijas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja Olimpisko zelta godalgu Latvijas 3x3 basketbola komandas sastāvā, katram naudas balvu 10 000 eiro apmērā pēc nodokļu nomaksas.

Ar abiem sportistiem piektdien, 6. augustā, klātienē domes ēkā tiksies Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko un domes deputāti.

Pēc ielidošanas Latvijā izlase devās goda braucienā pa Rīgu, kā arī uz interviju olimpiskajā studijā Zaķusalā, lai dalītos savos iespaidos par piedzīvoto Tokijā. Uzreiz pēc tam Agnis Čavars un Nauris Miezis Reģionālās pašvaldības policijas pavadībā brauca uz Ķekavu.

Ķekavā olimpiešus sagaidīja jaunie sportisti, kas bija izveidojuši gatvi gar ielas malām, tādējādi godinot olimpiskos čempionus.

Jau no brīža, kad puiši devās ceļā no Rīgas uz Ķekavu, skatītājiem bija iespēja pieslēgties tiešraidei Ķekavas novada Facebook lapā, kuru, gaidot olimpiešus, raidīja no Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa. Šajā tiešraidē kavējāmies atmiņās par Agņa un Naura sporta gaitu sākšanu, runājām gan ar viņu pirmo treneri Andri Eglīti, gan ar viņu ģimenes tuviniekiem, kā arī katram bija iespēja sociālajos tīklos nosūtīt savus sveicienus olimpiskajiem čempioniem un dalīties pozitīvajās emocijās.

Agnis Čavars un Nauris Miezis Ķekavā ieradās, skaļu ovāciju pavadīti, un, lai arī iedzīvotāji bija aicināti sportistu ierašanos vērot tiešraidē, tomēr ķekavieši devās arī ielās, lai godinātu novadniekus, kuri uz Ķekavu atveda zelta medaļas. Abi sportisti dalījās sajūtās un pirmajos iespaidos, ierodoties mājās. Ķekavas novada Facebook tiešraidē šo notikumu vēroja gandrīz divi tūkstoši cilvēku.

Ar olimpiskajiem panākumiem Ķekavas novada pašvaldība sveic arī Latvijas Olimpiskās vienības, 3x3 basketbolistu komandas fizioterapeitu Oskaru Urbanoviču no Baldones, kā arī novēl veiksmi un labus startus baldonietim, sportistam Rihardam Snikum jāšanas sportā, pārstāvot Latviju Paraolimpiskajās spēlēs.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu