Vīrietis, kurš autobusam nolauza logu tīrītājus, ir atpazīts; policija pateicas par sabiedrības iesaisti (40)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Neparasts ieraksts vienā no Valsts policijas kontiem sociālajā tīklā Facebook vēstīja, ka likuma sargi vēlas noskaidrot kāda vīrieša personību, jo viņš sabiedriskajam pasažieru autobusam pie pagrieziena uz Baložiem nolauza logu tīrītājus. Tika aicināts atsaukties ikviens, kam būtu zināma vīrieša personība. Piektdien no rīta Valsts policija ziņo, ka meklēšana ir beigusies, jo vīrieša personība, pateicoties mediju iesaistei, ir noskaidrota.

Valsts policijas Facebook kontā "Valsts policija meklē" iepriekš bija rakstīts, ka incidents notika šā gada 6.jūlijā. Pie maršruta autobusa Isuzu Turquise Ķekavas novadā, uz autoceļa A7 (Rīga-Bauska), krustojumā pie pagrieziena uz Baložiem piesteidzās nenoskaidrots velobraucējs un tīši nolauza abus priekšējā vējstikla loga tīrītājus. Autobuss tikmēr stāvēja krustojumā pie sarkanās gaismas.

Ar vīrieti kopā bija vēl otrs velobraucējs, kurš noskatījās notiekošajā. Pēc incidenta abi velobraucēji aizbrauca Ķekavas virzienā. Video ierakstā, kurš tika iegūts no autobusa kameras, ir labi saskatāma, iespējams, vainīgā persona.

Pēc šā incidenta šā gada 28. jūlijā Baložu iecirknī tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas.  

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu