F1 čempions Monako ielās paspīd ar savu unikālo superauto Pagani Zonda (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Monako iedzīvotājus un viesus ir grūti pārsteigt ar ekskluzīviem automobiļiem, jo mazajā valstiņā ap 30% iedzīvotāju ir miljonāri. Taču, kā jau tas mēdz gadīties, starp bagātiem cilvēkiem vienmēr ir kāds, kurš ir bagātāks un to atspoguļo savā auto gaumē. Piemēram, Lūiss Hamiltons, kura plašajā autoparkā ir unikāls Pagani Zonda 760LH, kura nosaukumā ietverto kodu veido zirgspēku un īpašnieka iniciāļu kombinācija. 

Lūiss Hamiltons ir viens no visu laiku labākajiem Formula 1 braucējiem. Viņa kontā šobrīd ir septiņi čempiona tituli, un tas ir tikpat, cik Mihaēlam Šūmaheram. Tomēr jau šogad brits vācieti var apsteigt.

Protams, sezona vēl ir tikai pusē, Hamiltona pārsvars nav liels un viņa sīvākais konkurents Makss Verstapens pat nedomā piekāpties, taču arī Hamiltons ir lieliskā formā un noskaņojumā, kā to var redzēt nesenā video, kas uzņemts Monako.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nav šaubu, ka Hamiltons ir aizņemts cilvēks, tomēr šad tad viņš atgriežas savās mājās, un tad pastāv iespēja vai nu viņu pašu vai vismaz viņa auto ieraudzīt uz ielas. Šāda veiksme pirms dažām dienām uzsmaidīja eksotisko auto "medniekiem", kad Monako ielas pierībināja tumši violetā Pagani Zonda 760LH dzinēja rēkoņa.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nav arī pārsteigums, jo Zonda uzstādīts 7,3 litru V12 atmosfēriskais dzinējs no AMG krājumiem, kurš, kā jau minēts, Hamiltona vajadzībām uztūnēts līdz 760 zirgspēkiem. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu