Edavārdi laiž klajā mini albumu "Echo"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edavārdi festivālā "Summersound"
Edavārdi festivālā "Summersound" Foto: publicitātes

Latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi izdod mini albumu "Echo". Šis izdevums ir papildinājums maijā iznākušajam albumam "Ekosistēmas". Mazalbumā ir iekļauti remiksi dziesmām "Buramvārdi" un "Kusties līdzi", kuros piedalās xantikvariāts, Steps un Ozols, kā arī skaņdarbi, kuri bija paredzēti, bet netika iekļauti "Ekosistēmās".

Par ierakstu un skaņas apstrādi parūpējās rolands če, savukārt par mini albuma vizuālo noformējumu - Terēze Strādniece un Maija Kuzņecova.

Ieraksts pieejams visās populārākajās straumēšanas vietnēs.

Albums "Ekosistēmas" tika izdots šī gada 26. maijā un līdz šim mūzikas straumēšanas vietnē "Spotify" ir sasniedzis vairāk kā 200 000 klausījumu. "Ekosistēmas" pulcēja nelielu viesu skaitu — reperi ansi un dziedātāju Ralfu Eilandu, ar kuru kopā nesen tika izdots asa sižeta video dziesmai "Pavēro zvaigznes".

“Rakstot dziesmas “Ekosistēmām”, daudzos skaņdarbos es savā galvā dzirdēju potenciālo viesu vokālus, bet, ņemot vērā, ka šis bija mans pirmais solo albums četru gadu laikā, es paņēmu lielāko daļu nastas uz sevi. Tagad, kad tas ir izdarīts, var taisīt “afterparty” un kopā ar kolēģiem izveidot jaunas versijas dziesmām, kā arī atrādīt to, kas palicis neizmantots,” par "Echo" EP saturu izsakās Edavārdi.

Edavārdi "Echo" EP
Edavārdi "Echo" EP Foto: publicitātes

1. septembrī Edavārdi svinēs gan EP, gan "Ekosistēmas" savā pirmajā šī gada solo lielkoncertā "Hanzas peronā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu