Austrālijas televīzija tiešraidē nejauši pārraida sātanistu rituālu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ivonne Jonga
Ivonne Jonga Foto: ABC/Twitter

Austrālijas medijs “ABC” jaunāko ziņu laikā televīzijā nejauši pārraidījis fragmentu no sātanistu rituāla.

Sākotnēji tika pārraidīts raidījums par jaunu likumu, kas ļaus apcietināt tos, kas darīs pāri policijas dzīvniekiem. Tiešraidē skatītāji varēja vērot ministru Marku Raienu un divus citus vīriešus, kad pēkšņi tiešraidi pārtrauca īss fragments no sātanistu rituāla. Tajā bija redzams cilvēks melnā apmetnī, kliedzot: “Hail, Satan!”

Televīzijas darbinieki ātri vien aptvēra savu kļūdu un pārslēdzās uz studiju, kur raidījuma vadītāja Ivonne Jonga saglabāja profesionālu mieru un turpināja raidījumu. Sociālajos tīklos viņa vēlāk rakstīja, ka tas nebija joks: “Tajā vakarā mēs pārraidījām citu stāstu ar šo fragmentu.”

Kā izrādās, sātanistu rituāla fragments bija no pagājušajā gadā notikušas tiešraides sātanistu templī. Šis pasākums toreiz Austrālijā izraisīja pamatīgu viedokļu vētru, rakstīts izdevumā "NME".

2019. gadā mūziķe izraisīja Sātana baznīcas reakciju, savā “Twitter” kontā ierakstot, ka “loceklis ir sātans”. Sātana baznīca atbildes ierakstā to apstiprināja.

Vēlāk viņi skaidroja: “Sātanisms ir reliģija, kas atzīst un aptver cilvēka miesīgo dabu, tāpēc locekļi, vagīnas, krūtis un dibeni bieži tiek turēti lielā godā. Mēs Sātanu redzam kā metaforu mūsu labākajai pusei.”

Arī zināmais aktieris Kristians Beils, pēc tam, kad saņēma “Zelta globusu” par lomu, attēlojot ASV viceprezidentu Diku Čeiniju, slavinājis Sātanu, sakot, ka tas devis viņam iedvesmu attēlot Čeiniju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu