Horoskopa zīmes, kuras visātrāk aizsvilstas un tad citi dabū trūkties!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pēc astrologu domām, dzīve ar šiem cilvēkiem ir īstas mokas. Viņi iesaka noskaidrot, par ko runā, jo, kā zināms, ikviens brīdinātais ir bruņots.

Auns

Auns ir cilvēks, kas rīkojas, un viņam ir grūti tikt galā ar savām emocijām. Labākajās dienās viņa entuziasms un prieks ir lipīgs, bet, ja Aunu pārņēmušas dusmas, apkārtējiem labāk slēpties. Šī persona nekautrēsies pateiks pirmo, kas iešaujas prātā, lai cik nepatīkami būtu to dzirdēt.

Viņam var šķist, ka jārīkojas, lai izlaistu tvaiku, piemēram, konflikta laikā dauzīt ar dūri pret sienu. Auna dusmas var būt īslaicīgas, taču to īsie uzliesmojumi ir postoši un pat nedaudz biedējoši, īpaši tiem, kas ir viņa agresijas izraisītājs.

Skorpions

Ne velti tiek stāstītas leģendas par Skorpionu dusmām. Šie cilvēki pēc savas būtības ir jūtīgi, nesavtīgi un noslēpumaini. Un, lai gan šīs īpašības ir pozitīvas, tās ir svarīgas šīs zīmes pārstāvju rakstura sastāvdaļas. Skorpioni lieliski slēpj savas dusmas, gaidot ideālu brīdi, kad tās izvadīt. Viņi rūpīgi izvēlas savus vārdus, bet tajā pašā laikā viņi cenšas nodarīt pāri kāda sirdij.

Kad kāds aizvaino Skorpionu, viņš nereaģē uzreiz, jo viņam patīk likt cilvēkiem gaidīt atbildi. Tiklīdz Skorpions apkopos savas domas, viņš pateiks un darīs visu iespējamo, lai atriebtos saviem pāri darītājiem.

Vērsis

Daudzi var būt pārsteigti par Vērša pretīgo dabu, un nešaubās - tā ir taisnība. Parasti šie cilvēki uzvedas mierīgi un atbrīvoti, bet, kad kāds sāk pārbaudīt viņa pacietību vai spēlēt uz nerviem, viņi ierauga šīs zīmes pārstāvju otru pusi, par kuras esamību pat nebija aizdomas. Vērsis ir pacietīgs, bet visam ir robeža. Un, kad tā tiks sasniegta, labāk piesargāties.

Ņemot vērā, ka šādu rīcību no Vērša neviens negaida, tas viņu ienaidniekus mulsinās. Vērši neļaus nevienam viņus stumdīt apkārt.

Lauva

Viņi ir dzimuši zem Lauvas zīmes kāda iemesla dēļ - tas paredz noteiktu pozitīvu un negatīvu īpašību kopumu. Lauva ir diezgan demonstratīvs cilvēks un nebaidās taisīt drāmu, kas nav īpaši labi, kad runa ir par konfliktiem. Lauvas ir pārliecinātas par sevi, bet ātri ieņem aizsargpozīciju, ja kāds tās mēģina kaitināt vai cenšas pazemot.

Tikai daži cilvēki var nobiedēt Lauvu, taču tas nenozīmē, ka viņš nedos pretī. Ņemot vērā to, ka Lauvas dzīvo drāmas dēļ, viņi nenotur sevi un savas emocijas, kad vēlas kādam izteikt savu attieksmi par situāciju.

Jaunava

Neskatoties uz to, ka Jaunavas pēc savas būtības ir diezgan noslēgtas, citiem nevajadzētu par zemu novērtēt viņu dabu. Lielākoties šīs zīmes pārstāvju cerības  pret sevi un citiem bieži vien ir pārāk augstas. Nav vajadzīgs ilgs laiks, lai sadusmotu Jaunavu, taču šis cilvēks neizgāzīs savas dusmas, ja vien kāds nesēdēs viņam uz kakla.

Jaunavas ir pacietīgas, taču viņu pacietība nav mūžīga. Viņi pamana detaļas un, kad pienāks īstais brīdis, viņiem būs vajadzīgs vien mirklis, lai iznīcinātu cilvēku. Tāpat šie cilvēki var viegli izdzēst ikvienu no savas dzīves bez liekas drāmas. Ikviens, kas savā ceļā ar Jaunavu to būs sarūgtinājis, to nožēlos. 

Vēzis

Vēzis ir viena no laipnākajām Zodiaka zīmēm, bet tas nenozīmē, ka šiem cilvēkiem ir klusa un mierīga daba. Pēc savas būtības viņi ir ārkārtīgi jūtīgi un emocionāli, tāpēc, piedzīvojot noteiktu emociju, tā viņus pārņem. Dusmas nav izņēmums, un bieži vien Vēži to izjūt visvairāk. Lielākoties tas notiek, ja kāds draud Vēzim tuviem cilvēkiem - viņš ir gatavs mirt par mīļoto, un visi, kas uzdrošinās šķērsot viņa ceļu, lai piesargās.

No otras puses, ja mīļotais sāpina Vēzi, tas ir nepieņemami, un viņš to skaidri parāda. Vēzis var apņemties likt partnerim justies tāpat. Viņš arī neļaus viņam dusmoties, jo zina, kā manipulēt ar emocijām, padarot sevi par upuri un liedzot mīļotajam tiesības dusmoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu