Kremļa galvenais propagandists hospitalizēts ar koronavīrusu (28)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Dmitrijs Kiseļevs
Dmitrijs Kiseļevs Foto: Ekrānuzņēmums no video

«Russia Segodnya» ģenerāldirektors un raidījuma «Vesti Nedeli» vadītājs kanālā «Россия 1» Dmitrijs Kiseļevs ievietots slimnīcā ar koronavīrusu. To viņš pats apliecinājis ziņu aģentūrai «RIA Novosti».

«Man bija augsta temperatūra, vairāk nekā +38, es tiku hospitalizēts, bet ārstēšana bija veiksmīga, tagad temperatūra jau ir normāla - tā ir pozitīva reakcija uz ārstēšanu. Prognoze ir optimistiska,» sacīja Kiseļevs.

Telegram kanāls «Mash» ziņo, ka Kiseļevs tika hospitalizēts vidēji smagā stāvoklī, viņam ir plaušu bojājumi «aptuveni 25-50%». Kā norāda kanāls, Kiseļevs turpinājis darbu, kamēr viņam attīstījās divpusēja pneimonija. Covid-19 PCR tests bija pozitīvs.

Janvārī Kiseļevs pastāstīja «Baltnews», ka ir vakcinēts pret koronavīrusu ar «Sputnik V». «Man vēl nav bijušas blaknes. Nu, varbūt es jutos noguris pusi dienas, bet man nebija temperatūras. <...> Tad viņi izmērīja manu imunitāti, un man bija imunitāte kā vidusmēra cilvēkam, kas savulaik ir slimojis,» sacīja TV vadītājs.

Jūnijā Kiseļevs savā Telegram kanālā vakcināciju pret koronavīrusu nodēvēja par «Dievam tīkamu darbu».

Raidījuma vadītājs ēterā vairākkārt kritizēja krievus, kuri nevēlas vakcinēties pret koronavīrusu. Vienā no programmām viņš atteikšanos no vakcinācijas nosauca par «tumsonību un tīru nezināšanu». Jūnija beigās Kiseļevs kritizēja aktieri Jegoru Berojevu, kurš TEFI ceremonijā kāpa uz skatuves ar dzeltenu zvaigzni uz jakas un iebilda pret obligāto vakcināciju.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu